Ruilen en retourneren

Bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour worden gezonden.
Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten voor retournering.

Voorwaarden retournering

  • Artikelen zijn ongebruikt en in originele verpakking.
  • Alle ruilingen en retourneringen dienen eerst kenbaar gemaakt te worden aan ons.
  • U ontvangt van ons een retourformulier, deze dient u met de retourzending mee te sturen. Zonder retourformulier kan uw bestelling helaas niet in behandeling genomen worden.

De kosten voor retourzending komen voor uw rekening. 

Voor het retourformulier neemt u contact met ons op via info@........, hierop vermeldt u duidelijk het bestelnummer en de producten waarover het gaat. 

Vragen? Bel met  ......... of stuur een e-mail: info@........

Herroepingsrecht

Consumenten hebben het recht op herroeping bij levering van diensten resp. verkoop op afstand. Toch merken wij dat er nogal wat verwarring bestaat over de rechten die u als consument heeft. Hieronder treft u een korte uitleg.

Herroepingsrecht bij levering van producten

  • Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  • Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

veilig betalen met Ideal

© 2018 - 2024 123vogelproducten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel